web analytics

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, anunţă intrarea companiei de termoficare a oraşului, Colterm în insolvență

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a anunţat luni, într-o declaraţie de presă, intrarea în insolvenţă a companiei de termoficare, Colterm. El a dat asigurări că timişorenii vor avea apă caldă şi căldură şi a menţionat că a solicitat, prin prefectura Timiş, către Guvern, alocarea de cărbune din rezerva de stat.

„Ştiu că problema termoficării şi căldurii în Timişoara a fost mereu şi este şi în această iarnă o grijă a timişorenilor, de aceea, este şi pentru noi, ca administraţie, important să ne asigrăm că avem apă caldă şi căldură, dar ne confruntăm cu o criză. În această dimineaţă, Consiliul de Administraţie al Colterm a luat o decizie, să ceară protecţia justiţiei, prin declanşarea procedurii de insolvenţă. Această decizie este pentru a continua serviciul public. Colterm a încercat diverse variante, dar în contextul actual reorganizarea companiei prin procedura de insolvenţă este singură varianta şi este necesară”, a declarat, luni, Dominic Fritz.

Mai multe articole

Tele Europa Nova îi urează LA MULȚI ANI vicepremierului Sorin Grindeanu

Astăzi vicepremierul și Ministul Transporturilor Sorin Grindeanu împlinește vârsta de 48 de ani, televiziunea Tele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Donează prin Paypal sau Revolut.

Aplicația Tele Europa Nova pe Android

acum pe Google Play

Publicitate