web analytics

Primarul Fritz pune mâna pe lopată, în fundația magazinului IKEA! Să îl vedem și cu lopata pentru „fundațiile timișorenilor”!

Primarul orașului Timișoara a pus mâna pe lopata,milionarilor de la IKEA, probabil ca semn de recunoaștere ca au investit aici la noi.

Să îl vedem cum pune mâna si pe lopata săracilor, ca pe cea a milionarilor, imediat sărim și în groapă.

Mai multă ATENȚIE pentru timișoreni!

Timișoara este primul oraș din țară, după București, care va găzdui, la granița cu comuna periurbană Dumbrăvița, un magazin IKEA.

Azi am dat prima lopata la fundația acestei construcții, împreună cu Horia Bugarin, primarul Dumbrăviței și cu managerul IKEA Timișoara, Nicoletta Muscinelli. E un semnal puternic de optimism și încredere pe care investitorii îl au în viitorul orașului nostru – orașul cel mai dinamic din România.

Magazinul de mobilă a presimțit o evoluție spectaculoasă: zilele acestea, Timișoara s-a clasat pe primul loc în topul orașelor mari din România care atrag cele mai importante investiții imobiliare din țară, cu proiecte în derulare de aproape un miliard de euro. Aproape 50% din banii din imobiliare care nu merg spre București, merg spre orașul nostru.

Am discutat la începutul acestui an cu cei de la IKEA despre oportunitățile pe care le are Timișoara. Aceștia doresc să întărească lanțurile de servicii și logistică locală. Sunt sigur că noul magazin va servi ca o ancoră pentru un întreg ecosistem care se va dezvolta în jurul lui.

Investiția care intră în șantier astăzi va aduce locuri de muncă în construcții și cel puțin 250 de joburi în viitor. Magazinul se va deschide undeva la finalul anului 2022.

Sunt convins că azi am câștigat un partener în dezvoltarea Timișoarei de care vor profita toți cetățenii. Un lucru este clar: Timișoara este și va fi orașul cel mai dinamic din România, a scris Fritz pe facebook.

Mai multe articole

Tele Europa Nova îi urează LA MULȚI ANI vicepremierului Sorin Grindeanu

Astăzi vicepremierul și Ministul Transporturilor Sorin Grindeanu împlinește vârsta de 48 de ani, televiziunea Tele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Donează prin Paypal sau Revolut.

Aplicația Tele Europa Nova pe Android

acum pe Google Play

Publicitate